Kvalitet siden 1995...

Ledige stillinger

Kontakt oss

MIETINEN   20 ÅR MED SUKSESS

Mietinen Maskin ble startet i 1995, og i 2015 feirer vi 20 år som bedrift. I de første årene var hovedvirksomheten vår å legge fiberkabler, men med årene har vi utvidet til å tilby tjenester innenfor blant annet grunnarbeider, vann og avløp, samt stå som totalleverandør på byggprosjekter, på alt fra garasjer til verkstedbygg og boliger.

 

Som en del av virksomheten driver vi to steinbrudd hvor vi produserer stein til både oss selv og andre entreprenører. Her tar vi ut naturstein til støttemur, gravstein, trapper, og mye annet. Vi har en brudd-sag og to wiresager som vi kan sage og formatere stein med.
Vi har rikelig tilgang på både Barents Red og Barents Blue, som blant annet ble brukt til å kle inn Oljemuseet i Stavanger.

Det som ikke kan brukes som natursteinsprodukt, lager vi fyllmasse av i forskjellige fraksjoner, for eksempel pukk og veigrus.

 

KONTAKT OSS            LEDIGE STILLINGER

 

 

Finn ut mer...

OM OSS

MENY

KONTAKT OSS

Mietinen Maskin AS er totalleverandør og leverer tjenester innenfor blant annet vei, vann, avløp, grunnarbeid, fiberlegging og oppføring av tilbygg

og boliger i Øst-Finnmark og Nord-Troms.

+47 07895

Kontakt oss

LES MER